Ondernemersvereniging Federatie Veilig Nederland is de belangenbehartiger voor de technische (brand)veiligheid in Nederland.

meer weten

Lid van:
Lid van VNO-NCW

195

inbraakpogingen per dag

283

brandclaims per dag

65%

van de branden wordt met één sprinklerkop onderdrukt

222.000

brandmeldingen

80.244

geweldsdelicten per jaar

103.657

woningbranden per jaar

Firesafety & Security Beurs 2020

Firesafety & Security Beurs 2020

De Firesafety & Security Beurs vind plaats op 8 en 9 april 2020 in de Brabanthallen in Den Bosch. Mis het niet! Het is dé vakbeurs voor de beveiligingsinstallateur. Binnenkort volgt meer informatie en mogelijkheid tot registratie.

lees verder
Firesafety & Security Congres 2019

Firesafety & Security Congres 2019

Federatie Veilig Nederland organiseert op dinsdag 1 oktober 2019, samen met de branches VEB en Techniek Nederland, hét event voor de installateur: het Firesafety & Security Congres. Het programma is volledig gericht op de installateur en gaat in op de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid en beveiliging. Centraal staat het businessmodel van de installateur in de nabije toekomst (2025). 

lees verder
VEBON-NOVB wordt Federatie Veilig Nederland

VEBON-NOVB wordt Federatie Veilig Nederland

Tijdens de viering van het 50-jarig jubileum is de nieuwe naam officieel gelanceerd. VEBON-NOVB gaat de toekomst tegemoet als Federatie Veilig Nederland. De naamswijziging gaat gepaard met een nieuwe visuele identiteit. Het logo refereert aan verbinding en koppelt deze duidelijk aan technische brandveiligheid en beveiliging. 

lees verder

Opleidingen

Firesafety & Security Congres 2019


VEBON-NOVB wordt Federatie Veilig Nederland

​​​​​​​

Terugblik ALV en 50 jaar Federatie Veilig Nederland 27 juni

​​​​​​​

Het lidmaatschap biedt mooie voordelen

  • Goede en professionele opleidingen
  • Mogelijkheid vakkennis uitwisseling
  • Vergroten vakbekwaamheid
  • Verhogen productkwaliteit
word lid

Brandveiligheid (Safety) en Beveiliging (Security)

Binnen 2 vakgebieden zijn leden actief met eigen specialismen en oplossingen voor veiligheidsvraagstukken (brand en beveiliging). Per specialisme bestaan er binnen de vereniging groepen (secties) die zijn verdeeld over producten en diensten. Daarnaast kent de vereniging themagroepen, sectieoverstijgend!

VakgebiedenThemagroepen

Blog van de voorzitter

Het is een oud cliché: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En als het de waarheid is, ziet het er voor onze technische beveiligingsbranche niet zo heel rooskleurig uit. We hebben namelijk vrij weinig jeugd binnen de sector, zo leren enquêtes ons. Veel van onze toptalenten zijn inmiddels de 50 gepasseerd en hoewel de pensioenleeftijd steeds hoger wordt, is de tijd nabij dat veel waardevolle ervaring onze bedrijfstak zal verlaten. 

lees meer
Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging