Blog: Komt u naar de meest brandveilig beurs van NL?

Komt u ook naar de meest (brand)veilige beurs van Nederland?

Wie op 8 en 9 april een bezoek brengt aan het FireSafety & Security Event 2020 – en wie doet dat niet? – zal zich mogelijk niet realiseren wat er zoal komt kijken bij de organisatie van een dergelijk evenement. Een compleet team is al maanden continu in de weer om van deze eerste editie een onvergetelijk succes te maken. In cijfers: 2 dagen, 73 exposanten, een beoogd bezoekersaantal van 2000+. Een grondige voorbereiding op allerlei hospitality varianten en wat te verwachten, maar zeker ook op wat we liever niet willen meemaken. Het is tenslotte een (brand)veiligheidsevenement. In nauwe samenwerking met de Brabanthallen en de lokale autoriteiten wordt er alles aan gedaan, zodat het FireSafety & Security Event 2020 aan de hoogste (brand)veiligheidsnormen voldoet. Het wordt immers de meest (brand)veilige beurs van Nederland. En uiteraard worden ook de ontwikkelingen rond het Coronavirus door de beursorganisatie op de voet gevolgd.

Boele Staal

Algemeen Voorzitter Federatie Veilig Nederland

Februari 2020

Update Coronavirus
De beursorganisatie van het FireSafety & Security Event 2020 heeft omwille van de actuele situatie rondom het Coronavirus half maart besloten de 1ste beurseditie van 8 en 9 april te verplaatsen naar 17 en 18 juni.