Locatie

 1931Congrescentrum Den Bosch

​​​​​​​

U wordt op 1 oktober ontvangen in de centrale foyer: het hart van 1931. Hier vint de infomarkt plaatst. U kunt onder het genot van kopje koffie de stands van de deelnemende bedrijven bezoeken en informatie inwinnen of vragen stellen.


De plenaire sessies vinden plaats in de zaal Limousin, die in het verlengde ligt van de de foyer. De workshops vinden plaats in de aan de Foyer grenzende zalen: de Dexters.


Wist u dat nog niet zó lang geleden in deze foyer koeien, kalveren, varkens en paarden stonden? Van handjeklap naar netwerken! Het 1931 Congrescentrum is namelijk een van de meest unieke en historische congreslocaties van Nederland: de voormalige Bossche Veemarkt. Vandaar dat de zalen de namen dragen van koeienrassen.


Het pand werd in 2001 een rijksmonument. De herkenbare architectuur is dan ook nog volledig in tact gebleven. Zelfs de klokkentoren is in ere hersteld: de klok luidt weer ieder uur.


Wij heten u van harte welkom!

Bereikbaarheid

1931 Congrescentrum ligt aan de rand van het historische centrum van De Bosch en grenst aan de Brabanthallen. De locatie ligt verrassend centraal ten opzichte van de grote steden in Nederland en België. Congrescentrum 1931 beschikt over ca.4.000 parkeerplaatsen.


Ook per openbaar vervoer is het zeer goed bereikbaar: vanaf Station ’s-Hertogenbosch loopt u in tien minuten naar 1931.


Adres

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Oude Engelenseweg 1
5222 AA  Den Bosch​​​​​​​

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging