Firesafety and Security Event 2023

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Hét event voor beveiligend Nederland!

Na een succesvolle eerste editie in april 2022 vindt op 12 en 13 april 2023 de volgende editie plaats van hét event voor de beveiligingsinstallateur.


Er bleek behoefte te bestaan aan een evenement dat echt voor en door de branche werd georganiseerd. Er was dan ook volop ruimte voor leveranciers en installateurs om elkaar te ontmoeten. De vooruitzichten voor 2023 zijn positief en wederom worden tegen de 100 exposanten en 4000 bezoekers verwacht. Medio januari 2023 hebben 90 exposanten zich al verzekerd van een plek. 

Voor de komende editie zijn twee hallen beschikbaar, is er gekozen voor een ruimere opzet met méér mogelijkheden en nog meer interactie tussen bezoekers en exposanten.


Waardering
Na afloop van het Security & Safety Event 2022 bleek uit een rondgang dat het Event erg wordt gewaardeerd. Zowel exposanten als bezoekers gaven het evenement een ruime voldoende. Het gastvrije concept van gratis entree, parkeren en catering is aangeslagen en vandaar dat service ook in 2023 een belangrijke rol speelt. Bezoekers worden in de watten gelegd met gratis drankjes, lunch, hapjes, gratis entree, gratis parkeren en entertainment. Dat is de kracht van het FireSafety & Security Event: bezoeken, ontmoeten, ontdekken en genieten!


Doelgroep
De doelgroep van FireSafety & Security Event zijn installateurs, integrators en adviseurs op het gebied van beveiligingstechniek. 


Save the date
Het FireSafety & Security Event 2023 vindt plaats op 12 en 13 april. Het wordt opnieuw ondersteund door de drie brancheorganisaties, Federatie Veilig Nederland, Techniek Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Het belooft weer een prachtige mix te worden van nieuwe (digitale) technieken, kennisdeling en netwerken. Een grote diversiteit aan bedrijven met een breed en aantrekkelijk aanbod op het gebied van brandveiligheid en beveiliging.


Alles over het Firesafety & Security Event vindt u op FSSevents.nl.

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging