Debat 'Te koop: Brandveiligheid'

​​​​​​​​​​​​​​

Federatie Veilig Nederland Debat

Brandveiligheid is een belangrijk onderwerp met vele vragen voor de brandveiligheidssector. Maar leveranciers van producten in de brandveiligheid zijn tot nu toe volgend en niet leidend in het debat. Dat is een risico, want waarom zouden anderen gaan bepalen wat onze toekomst is?

Op 10 april willen we daar verandering in brengen. Samen maken we zichtbaar wat onze branche te doen staat: Hoe zorgen wij dat brandveiligheid in de toekomst zeker is?

Op dit moment hebben hebben wij een kleine 20 aanmeldingen vanuit de brandweer, het OM, verzekeraars, adviesbureau's, bedrijfsleven en wetenschappers.

Wilt u ook deelnemen aan een pittige discussie? Aanmelden kan door een mail te sturen aan erwin.schoemaker@vebon-novb.nl

Informatiepamflet