Feestelijke kick-off VEB en Federatie Veilig Nederland groot succes

​​​​​​​

In het Nationaal Militair Museum in Soest vond op 18 januari de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van VEB en Federatie Veilig Nederland plaats. Deze kick-off was niet alleen het startsein voor het nieuwe jaar, maar ook voor een verbeterde samenwerking. Niet alleen met elkaar, maar zeker ook met andere brancheverenigingen en organisaties in de keten. Met een grote opkomst van 160 genodigden die de storm trotseerden, een inspirerend programma en een positieve sfeer was de avond een groot succes. 

De voorzitters, Jan Kuipers van VEB en Boele Staal van Federatie Veilig Nederland, spraken hun nieuwjaarsboodschappen uit. Jan Kuipers noemde de successen behaald in samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven en overheid, zoals Live View en Helder Zicht. Boele Staal wees op het toenemende belang van cybersecrity. In het Regeerakkoord is de ambitie uitgesproken om digitaal Europees koploper te worden. Er zijn dan ook miljoenen extra voor uitgetrokken. Maar hetzelfde verhaal kan met gemak ook voor de beveiligingssector gelden. Deze sector is van belang voor de nationale markt. Boele Staal roept de leden van Federatie Veilig Nederland dan ook op zich verder te ontwikkelen op het gebied van digitalisering en partnerships aan te gaan met ICT-bedrijven. 


Vervolgens was het de beurt aan Floor Damen, arbeidsrecht advocaat bij Lexence Advocaten. Hij ging in op 5 misverstanden in het arbeidsrecht die zeker ook relevant zijn voor de beveiligingssector. Chris Verhoeven, universitair hoofddocent aan de TU Delft, nam de aanwezigen mee in de wereld van robotica en sprak over het verschil tussen 'in control' en 'in command' zijn. 


De avond werd afgesloten met een netwerkborrel en walking dinner tussen de tanks en vliegtuigen.

Bekijk hieronder het fotoalbum voor een impressie!

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging