FireSafety and Security Event 2023 wordt weer groot succes

​​​​​​​

12 augustus 2022


Na een succesvolle eerste editie in april 2022, zal over iets meer dan acht maanden de tweede editie van het FireSafety & Security Event van start gaan in De Brabanthallen in Den Bosch. Op 12 en 13 april 2023 zijn de deuren weer geopend van hét event voor de beveiligingsinstallateur in 2023.


“Afgelopen april was een waar feestje”, zegt Erwin Schoemaker, directeur Federatie Veilig Nederland. Er bleek behoefte te bestaan aan een evenement dat echt voor en door de branche werd georganiseerd. Er was dan ook volop ruimte voor leveranciers en installateurs om elkaar te ontmoeten. De vooruitzichten voor 2023 zijn positief en Schoemaker verwacht wederom tegen de 100 exposanten en 4000 bezoekers. “De eerste 45 exposanten hebben zich al verzekerd van een plek.” Werd er dit jaar vanwege de grote belangstelling op het laatste moment nog een tweede hal geopend, voor de komende editie is direct gekozen voor twee hallen. Een ruimere opzet met méér mogelijkheden en nog meer interactie tussen bezoekers en exposanten.


Waardering
Na afloop van het Security & Safety Event 2022 bleek uit een rondgang dat het Event erg wordt gewaardeerd. Zowel exposanten als bezoekers gaven het evenement een ruime voldoende. “De tevredenheid van de exposanten zien wij terug omdat 40 procent van hen nu al heeft aangegeven hun deelname in 2023 te continueren”, aldus Schoemaker.
Het gastvrije concept van gratis entree, parkeren en catering is aangeslagen en vandaar dat service ook in 2023 een belangrijke rol speelt. Schoemaker: “Wij ontzorgen volledig. Bezoekers worden in de watten gelegd met gratis drankjes, lunch, hapjes, gratis entree, gratis parkeren en entertainment. Dat is de kracht van het FireSafety & Security Event: bezoeken, ontmoeten, ontdekken en genieten!”


Doelgroep
De doelgroep van FireSafety & Security Event zijn installateurs, integrators en adviseurs op het gebied van beveiligingstechniek. Schoemaker: “Alle specialisten worden ook van harte uitgenodigd om (eind)klanten mee te nemen, zodat ook zij kunnen ervaren wat de beveiligingsindustrie, voor zowel brand- als beveiliging, te bieden heeft.”


Save the date
Het FireSafety & Security Event 2023 vindt plaats op 12 en 13 april. Het wordt opnieuw ondersteund door de drie brancheorganisaties, Federatie Veilig Nederland, Techniek Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Het belooft weer een prachtige mix te worden van nieuwe (digitale) technieken, kennisdeling en netwerken. Een grote diversiteit aan bedrijven met een breed en aantrekkelijk aanbod op het gebied van brandveiligheid en beveiliging.


Meer informatie is te vinden op FSSEvents.nl.

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging