Fire Sprinkler International 2020

Fire Sprinkler International verplaatst naar 19 en 20 oktober 2020

Vanwege het Coronavirus en de daarbij behorende beperkingen is het Fire Sprinkler International 2020 verplaatst naar maandag 19 en dinsdag 20 oktober 2020. Het wordt nog altijd gehouden n Amsterdam, maar er is wel een wijziging van locatie. Het Fire Sprinkler International 2020 zal in oktober worden gehouden in de Beurs van Berlage

Inschrijving voor Fire Sprinkler International

Het internationale congres wordt gehouden op 19 en 20 oktober 2020 in Amsterdam. Fire Sprinkler International 2020 wordt gehost door de European Fire Sprinkler Network in samenwerking met Federatie Veilig Nederland. Het is de belangrijkste en grootste Europese conferentie op het gebied van actieve blussystemen. Onder het thema "De samenleving beschermen tegen brand" en rekening houdend met de rampen van de Grenfell-toren en de Notre Dame, zal een uitgebreid programma met 50 sprekers de nieuwste ideeën onderzoeken over hoe mensen en gebouwen beschermd kunnen worden tegen de gevolgen van brand. Fire Sprinkler International 2020 vindt plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam en wordt gehost door het European Fire Sprinkler Network, in samenwerking met Verenigde Sprinkler Industrie, onderdeel van Federatie Veilig Nederland.

Bekijk het programma voor beide dagen.

Meer informatie en/of aanmelden: zie sprinkler.nl of de speciale congressite.