Fire Sprinkler International 2020

Inschrijving geopend voor Fire Sprinkler International

Het internationale congres wordt gehouden op 6 en 7 mei in de RAI Amsterdam. Fire Sprinkler International 2020 wordt gehost door de European Fire Sprinkler Network in samenwerking met Federatie Veilig Nederland. Het is s de belangrijkste en grootste Europese conferentie op het gebied van actieve blussystemen. Onder het thema "De samenleving beschermen tegen brand" en rekening houdend met de rampen van de Grenfell-toren en de Notre Dame, zal een uitgebreid programma met 50 sprekers de nieuwste ideeën onderzoeken over hoe mensen en gebouwen beschermd kunnen worden tegen de gevolgen van brand. Fire Sprinkler International 2020 vindt plaats in de RAI Amsterdam en wordt gehost door het European Fire Sprinkler Network, in samenwerking met Verenigde Sprinkler Industrie, onderdeel van Federatie Veilig Nederland.

Bekijk het programma voor beide dagen.

Meer informatie en/of aanmelden: zie sprinkler.nl of de speciale congressite.