Inschrijven Safety & Security Masters 2020

Schrijf in voor deelname

Safety & Security Masters 2020

Op 1 juli 2020 organiseren Federatie Veilig Nederland en de Share for Care Foundation de 12e editie van het jaarlijkse golftoernooi: de Safety & Security Masters.

Bent u geen golfer of die dag niet in de gelegenheid mee te doen, maar wilt u toch het goede doel ondersteunen middels begunstiging? Geef dit dan aan op het onderstaande formulier.

Kosten

Deelname staat open voor bedrijven met of meerdere flights van maximaal 4 personen per flight (à € 850,-), maar ook individuele deelname (à € 215,-) is mogelijk. De lunch, golfwedstrijden, borrel en afsluitend diner zijn bij de prijzen inbegrepen.

Bij voldoende aanmeldingen wordt een clinic gegeven. Aanmelden kan eveneens via onderstaand formulier (kosten € 215,- per persoon).

Na ontvangst van uw digitale inschrijving ontvangt u een automatisch gegenereerde bevestigingsmail met een bevestiging van uw inschrijving.

Na verwerking van uw inschrijving, ontvangt u een schriftelijke, definitieve bevestiging. Heeft u deze na 3 werkdagen niet ontvangen, dan is er mogelijk iets misgegaan. Neemt u dan contact met ons op via diana.van.papendrecht@federatieveilignederland.nl.

Factuurgegevens
Uw bedrijfsnaam a.u.b.
Uw emailadres a.u.b.

Vermeld hier uw eigen referentie of inkoopnummer

Ik doe een suggestie voor een goed doel, namelijk ( maximaal twee )

Naast deelname is het uiteraard mogelijk een gift voor het goede doel over te maken of op andere wijze te sponsoren

Na inschrijving ontvangt u een deelnamebevestiging en een factuur.