Inschrijven Safety & Security Masters 2020

Schrijf je in voor deelname

Safety & Security Masters 2020

Op 17 juni organiseren Federatie Veilig Nederland en de Share for Care Foundation de 12e editie van het jaarlijkse golftoernooi: de Safety & Security Masters.

Ben je geen golfer of die dag niet in de gelegenheid mee te doen, maar wil je toch het goede doel ondersteunen middels begunstiging? Geef dit dan aan op het onderstaande formulier.

Kosten

Deelname staat open voor bedrijven met of meerdere flights van maximaal 4 personen per flight (à € 850,-), maar ook individuele deelname (à € 215,-) is mogelijk. De lunch, golfwedstrijden, borrel en afsluitend diner zijn bij de prijzen inbegrepen.

Bij voldoende aanmeldingen wordt een clinic gegeven. Aanmelden kan eveneens via onderstaand formulier (kosten € 215,- per persoon).

Na ontvangst van uw digitale inschrijving ontvangt u een automatisch gegenereerde bevestigingsmail met een bevestiging van uw inschrijving.

Na verwerking van uw inschrijving, ontvangt u een schriftelijke, definitieve bevestiging. Heeft u deze na 3 werkdagen niet ontvangen, dan is er mogelijk iets misgegaan. Neemt u dan contact met ons op via diana.van.papendrecht@vebon-novb.nl.