Safety and Security Masters 2023: doet u mee aan de 15e editie?

Golf meer voor het goede doel

​​​​​​​

Op woensdag 28 juni 2023 organiseert de Federatie Veilig Nederland al weer de 15e editie van de jaarlijkse Safety & Security Masters. 

Ieder jaar spelen wij voor een goed doel waarvan wij vinden dat zij een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Eerdere goede doelen waren onder andere de Nederlandse Brandwondenstichting, het Fonds Slachtofferhulp, Villa Pardoes en het Prinses Maxima Centrum. 

De laatste jaren doen gemiddeld 60 deelnemers mee, die naast een sportieve en spannende strijd, ook de gelegenheid tot netwerken waarderen. 


Wilt u ook het goede doel ondersteunen met uw bedrijf en/of relaties? Schrijf dan snel voor deze sportieve middag, waarbij het aangename met het nuttige wordt verenigd!


Koop een of meer flights of doe individueel mee, netwerk op de golfbaan, ga de competitie aan met vakgenoten en geniet van een geheel verzorgde dag terwijl tegelijkertijd het goede doel wordt gesteund. Geef u zo snel mogelijk op en win de titel ‘Safety & Security Master van 2023’!


Bent u niet in de gelegenheid mee te doen, maar wilt u toch het goede doel steunen door een bijdrage te leveren? Laat het ons weten via het inschrijfformulier of mail ons.


Voorlopig programma:

12:30 uur Ontvangst

13:00 uur Lunch
14:00 uur Start

17:00 uur Borrel met prijsuitreiking & bekendmaking opbrengst

18:00 uur Walking dinner
20:30 uur Verwacht einde

Vanzelfsprekend is de gehele dag verzorgd. We trappen af met een lunch, zodat u niet met knorrende maag de baan in hoeft. Na afloop is er gelegenheid om samen de dag door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje. En maken wij de winnende teams én de opbrengst voor het goede doel bekend!


Locatie

BurgGolf De Purmer in Purmerend (Westerweg 60, 1445 AD Purmerend)


Kosten

Deelname staat open voor bedrijven met of meerdere flights van maximaal 4 personen per flight

(à € 850,-). Individuele deelname (à € 215,-) is mogelijk. De lunch, golfwedstrijden, borrel en afsluitend diner zijn bij de prijzen inbegrepen.


Clinic
Geen GVB, maar staat dit nog wel op de bucketlist? Of 'gewoon' kennis maken met de golfsport? Bij voldoende aanmeldingen organiseren wij ook een clinic. U kunt uw interesse aangeven via het inschrijfformulier.

Contact

Heeft u vragen of wilt u ons een suggestie doen? Mail ons via diana.van.papendrecht@federatieveilignederland.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging