Safety en Security Masters 2020

Golf mee voor het goede doel!

Op woensdag 17 juni 2020 organiseren Federatie Veilig Nederland en de Federatie Veilig Nederland Share for Care Foundation de 12e-editie van de jaarlijkse Safety & Security Masters.

De afgelopen jaren konden wij onder meer de Brandwondenstichting, Villa Pardoes, Fonds Slachtofferhulp en het Prinses Maximacentrum een mooie donatie geven. De laatste 5 jaar doen gemiddeld 60 deelnemers mee, die naast een sportieve en spannende strijd, ook de gelegenheid tot netwerken waarderen. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken, van de ontvangst vanaf 12:00 uur tot aan de afsluiting om ongeveer 20:00 uur.

Het programma kent deze editie een iets andere opzet dan voorgaande jaren. Zo zullen wij inspanning nog meer combineren met ontspanning! Het programma start zoals altijd met een lunch, waarna er 9 holes op de uitdagende baan van Dorhout Mees worden gelopen. Het tweede deel van de middag kent een avontuurlijker insteek. Test uw schietvaardigheid met kleiduiven en lange baan schieten.

Zoals ieder jaar spelen we voor het goede doel. Welk goed doel we steunen is aan u! Geef bij de aanmelding aan voor welk(e) goede doel(en) u wilt golfen en vervolgens kiezen wij er een uit! Koop een of meer flights of doe individueel mee, netwerk op de golfbaan, ga de competitie aan met vakgenoten en geniet van een geheel verzorgde dag terwijl tegelijkertijd het goede doel wordt gesteund. Geef u zo snel mogelijk op en win de titel ‘Safety & Security Master van 2020’!

Bent u op 17 juni niet in de gelegenheid mee te doen, maar wilt u toch het goede doel steunen door een bijdrage te leveren? Laat het ons weten via het inschrijfformulier of mail ons.

Voorlopig programma:

12:00 uur Ontvangst en lunch
12.30 uur De baan in: 9 holes

14:30 uur Opfrissen en pauze
15:30 uur De baan in: kleiduiven schieten

17:00 uur Borrel met prijsuitreiking & bekendmaking opbrengst
18.00 uur Diner
20:00 uur Verwacht einde

Vanzelfsprekend is de gehele dag verzorgd. We trappen af met een lunch, zodat u niet met knorrende maag de baan in hoeft. Tijdens de pauze en na afloop is er uiteraard gelegenheid om samen de dag door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje.

Locatie: Dorhout Mees in Biddinghuizen

Kosten

Deelname staat open voor bedrijven met of meerdere flights van maximaal 4 personen per flight

(à € 850,-). Individuele deelname (à € 215,-) is mogelijk. De lunch, golfwedstrijden, borrel en afsluitend diner zijn bij de prijzen inbegrepen.

Clinic
Geen GVB, maar staat dit nog wel op de bucketlist? Of 'gewoon' kennis maken met de golfsport? Schrijf dan in voor de clinic.

Kosten
Deelname aan de clinic bedraagt € 215,- per persoon.