Safety en Security Masters 2020

Golf mee voor het goede doel!

Update: Safety & Security Masters 2020 verplaatst

Vanwege het Coronavirus moeten ook de golfspullen nog iets langer in de kast blijven. Omdat het FireSafety & Security Event 2020 is verplaatst van april naar 17 en 18 juni 2020 komt de geplande datum voor het golftoernooi op 17 juni te vervallen.

Op woensdag 1 juli 2020 zal er alsnog worden gestreden om de felbegeerde titel bij Dorhout Mees in Biddinghuizen. Meld u nu vast aan met een of meer flights of doe individueel mee. Golf en schiet mee, netwerk tijdens de borrel en diner, ga de competitie aan met vakgenoten en geniet van een geheel verzorgde dag terwijl tegelijkertijd het goede doel wordt gesteund.

Safety & Security Masters 2020

Op woensdag 1 juli 2020 organiseren Federatie Veilig Nederland en de Federatie Veilig Nederland Share for Care Foundation de 12e-editie van de jaarlijkse Safety & Security Masters.

De afgelopen jaren konden wij onder meer de Brandwondenstichting, Villa Pardoes, Fonds Slachtofferhulp en het Prinses Maximacentrum een mooie donatie geven. De laatste 5 jaar doen gemiddeld 60 deelnemers mee, die naast een sportieve en spannende strijd, ook de gelegenheid tot netwerken waarderen. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken, van de ontvangst vanaf 12:00 uur tot aan de afsluiting om ongeveer 18:00 uur.

Zoals ieder jaar spelen we voor het goede doel. Dit jaar is dat het Oranje Fonds. Heeft u echter een andere suggestie? Geef dan bij de aanmelding aan voor welk(e) goede doel(en) u wilt golfen. Koop een of meer flights of doe individueel mee, netwerk op de golfbaan, ga de competitie aan met vakgenoten en geniet van een geheel verzorgde dag terwijl tegelijkertijd het goede doel wordt gesteund. Geef u zo snel mogelijk op en win de titel ‘Safety & Security Master van 2020’!

Bent u op 1 juli niet in de gelegenheid mee te doen, maar wilt u toch het goede doel steunen door een bijdrage te leveren? Laat het ons weten via het inschrijfformulier of mail ons.

Voorlopig programma:

12:00 uur Ontvangst en lunch
12.30 uur De baan in: 14 holes en een

16:30 uur Borreltje met prijsuitreiking & bekendmaking opbrengst

17:00 uur Walking dinner
18:00 uur Verwacht einde

Vanzelfsprekend is de gehele dag verzorgd. We trappen af met een lunch, zodat u niet met knorrende maag de baan in hoeft. Na afloop is er uiteraard gelegenheid om samen de dag door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje.

Locatie: Dorhout Mees in Biddinghuizen

Kosten

Deelname staat open voor bedrijven met of meerdere flights van maximaal 4 personen per flight

(à € 850,-). Individuele deelname (à € 215,-) is mogelijk. De lunch, golfwedstrijden, borrel en afsluitend diner zijn bij de prijzen inbegrepen.

Clinic
Geen GVB, maar staat dit nog wel op de bucketlist? Of 'gewoon' kennis maken met de golfsport? Schrijf dan in voor de clinic.

Kosten
Op aanvraag.