Safety en Security Masters | 13 oktober

Golf mee voor het goede doel!

​​​​​​​​​​​​​​

Safety & Security Masters 2021

Op woensdag 13 oktober 2021 organiseren Federatie Veilig Nederland en de Federatie Veilig Nederland Share for Care Foundation de 13e-editie van de jaarlijkse Safety & Security Masters.

Het event zal geheel coronaproof worden uitgevoerd. Of - en in welke vorm - het hele programma door kan gaan, hangt af van de ontwikkeling van de coronasituatie en de versoepeling van de maatregelen. Wij informeren u tijdig over de (on)mogelijkheden.

De afgelopen jaren konden wij onder meer de Brandwondenstichting, Villa Pardoes, Fonds Slachtofferhulp en het Prinses Maximacentrum een mooie donatie geven. De laatste 5 jaar doen gemiddeld 60 deelnemers mee, die naast een sportieve en spannende strijd, ook de gelegenheid tot netwerken waarderen. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken, van de ontvangst vanaf 12:00 uur tot aan de afsluiting om ongeveer 18:00 uur.

Zoals ieder jaar spelen we voor het goede doel. Geef dan bij de aanmelding aan voor welk(e) goede doel(en) u wilt golfen. Koop een of meer flights of doe individueel mee, netwerk op de golfbaan, ga de competitie aan met vakgenoten en geniet van een geheel verzorgde dag terwijl tegelijkertijd het goede doel wordt gesteund. Geef u zo snel mogelijk op en win de titel ‘Safety & Security Master van 2021’!

Bent u niet in de gelegenheid mee te doen, maar wilt u toch het goede doel steunen door een bijdrage te leveren? Laat het ons weten via het inschrijfformulier of mail ons.

Voorlopig programma:

12:00 uur Ontvangst en lunch
12.30 uur De baan in

16:30 uur Borreltje met prijsuitreiking & bekendmaking opbrengst

17:00 uur Walking dinner
19:00 uur Verwacht einde

Vanzelfsprekend is de gehele dag verzorgd. We trappen af met een lunch, zodat u niet met knorrende maag de baan in hoeft. Voor zover de coronamaatregelen dat toelaten is er na afloop gelegenheid om samen de dag door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje.

Locatie: De Batouwe in Zoelen

Kosten

Deelname staat open voor bedrijven met of meerdere flights van maximaal 4 personen per flight

(à € 850,-). Individuele deelname (à € 215,-) is mogelijk. De lunch, golfwedstrijden, borrel en afsluitend diner zijn bij de prijzen inbegrepen.

Clinic
Geen GVB, maar staat dit nog wel op de bucketlist? Of 'gewoon' kennis maken met de golfsport? Laat het ons weten via diana.van.papendrecht@federatieveilignederland.nl. Bij voldoende aanmeldingen organiseren wij een clinic.