Safety and Security Masters 29 juni

Golf mee voor het goede doel!

​​​​​​​​​​​​​​

Safety & Security Masters 2022

Op woensdag 29 juni 2022 organiseert de Federatie Veilig Nederland de 14e-editie van de jaarlijkse Safety & Security Masters. Ook dit jaar hebben wij weer een prachtige baan gevonden: Golfbaan Landgoed Welderen in Elst (Arnhem/Nijmegen).


De laatste 5 jaar doen gemiddeld 60 deelnemers mee, die naast een sportieve en spannende strijd, ook de gelegenheid tot netwerken waarderen. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken, van de ontvangst vanaf 12:00 uur tot aan de afsluiting om ongeveer 20:30 uur. 


Zoals ieder jaar spelen we voor het goede doel.  Koop een of meer flights of doe individueel mee, netwerk op de golfbaan, ga de competitie aan met vakgenoten en geniet van een geheel verzorgde dag terwijl tegelijkertijd het goede doel wordt gesteund. Geef u zo snel mogelijk op en win de titel ‘Safety & Security Master van 2022’!


Bent u niet in de gelegenheid mee te doen, maar wilt u toch het goede doel steunen door een bijdrage te leveren? Laat het ons weten via het inschrijfformulier of mail ons.


Voorlopig programma:

12:30 uur Ontvangst en lunch
13.30 uur De baan in

18:00 uur Borreltje met prijsuitreiking & bekendmaking opbrengst

18:30 uur Walking dinner
20:30 uur Verwacht einde

Vanzelfsprekend is de gehele dag verzorgd. We trappen af met een lunch, zodat u niet met knorrende maag de baan in hoeft. Na afloop is er gelegenheid om samen de dag door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje. En maken wij de winnende teams én de opbrengst voor het goede doel bekend!


Locatie

Locatie: Landgoed Welderen in Elst (bij Nijmegen)


Kosten

Deelname staat open voor bedrijven met of meerdere flights van maximaal 4 personen per flight

(à € 850,-). Individuele deelname (à € 215,-) is mogelijk. De lunch, golfwedstrijden, borrel en afsluitend diner zijn bij de prijzen inbegrepen.


Clinic
Geen GVB, maar staat dit nog wel op de bucketlist? Of 'gewoon' kennis maken met de golfsport? Laat het ons weten via diana.van.papendrecht@federatieveilignederland.nl. Bij voldoende aanmeldingen organiseren wij ook een clinic.


Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging