Stagebank technische beveiligingsbranche


Stagebank 'Talent in Techniek' online

Het zoeken en vinden van stagiairs met een technische basisopleiding is vaak lastig. Om bedrijven en techniekstudenten bij elkaar te brengen heeft Federatie Veilig Nederland een stagebank opgericht. De online stagebank biedt een overzicht van stagevacatures bij lidbedrijven die op dit moment open staan. Dit overzicht bestaat uit stages binnen de verschillende werkvelden binnen het vakgebied. Zo kunnen meewerkstages, snuffelstages, onderzoeksstages, maar ook eindopdrachten worden aangeboden. De stagebank van Federatie Veilig Nederland is exclusief toegankelijk voor leden. U maakt binnen enkele minuten een account en kan de vacatures zelf plaatsen. 


De stagebank staat per 29 maart online, maar er zijn nog geen stages geplaatst. Voor een gevulde stagebank hebben we uw input nodig! Met scholen lopen afspraken de site te promoten bij de studenten, dus meld uw vacatures aan.


Oproep stageplekken aanbieden
Biedt uw bedrijf interessante stages aan en wilt u verzekerd zijn van geschikte stagiairs? 
Maak snel een account aan en plaats uw stagevacature(s). 


Heeft u vragen of hulp nodig bij het plaatsen van de vacature? Mail ons!


Stage zoeken?
Ben jij als techniek student op zoek naar een uitdagende stage in de technische beveiligingsbranche?  Ga direct naar de Stagebank!

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging