Lunchwebinar Arbeidsrecht op 16 november 2021

​​​​​​​

Lunchwebinar Arbeidsrecht: juridische aspecten van hybride werken

Speciaal voor leden biedt Federatie Veilig Nederland in samenwerking met Lexence Advocaten uit Amsterdam een aantal keer per jaar een lunchwebinar aan om u op de hoogte te houden van arbeidsrechtelijke thema's. In een uur (tussen 12:00 en 13:00 uur) wordt u bijgepraat over diverse onderwerpen. 

Het volgende webinar staat gepland voor dinsdag 16 november. Het onderwerp is 'juridische aspecten van hybride werken'. 

Kunnen werknemers zomaar besluiten vanuit huis te werken? Of vanuit het café om de hoek? En wat als aanwezigheid op de bedrijfslocatie gewenst is? En hoe zit dat als een werknemer vanaf een zonnig strand in het buitenland zijn werk wil doen? En welke verplichtingen heeft een werkgever ten aanzien van de arbeidsomstandigheden als een werknemer niet meer op de bedrijfslocatie werkt? Deze en andere aspecten worden op 16 november door Anneke Nijk en Floor Damens, beiden arbeidsrechtadvocaat bij Lexence, uitvoerig behandeld. 


Het webinar is bedoeld voor leidinggevenden, medewerkers HR en juristen. Uiteraard zijn andere belangstellenden ook van harte welkom. De bijeenkomst vindt online via Zoom plaats. Deelname aan het webinar is gratis voor leden van de Federatie. Aanmelden kan via onderstaande link.


Floor en Anneke zijn ook erg benieuwd naar uw ervaring met het hybride werken. Wilt u uw ervaringen delen of heeft u vragen over het hybride werken? Meld deze dan op het aanmeldformulier, zodat Anneke en Floor dit mee kunnen nemen tijdens webinar. Uiteraard kunt u ook tijdens de Zoomsessie vragen stellen aan Floor en Anneke.


Wilt u vooraf al meer weten over de juridische aspecten van hybride werken? Anneke Nijs en Floor Damens schreven er een artikel over. Lees het artikel hier.


AANMELDEN


De bijeenkomst vindt online plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang u de ochtend van het webinar een toegangslink. Deelname aan het webinar is gratis voor leden van de Federatie. Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging