Webinar ziekte en re-integratie op 28 januari

Webinar ziekte en re-integratie op 28 januari 2021 (vervolg)

Op 1 december hield Federatie Veilig Nederland in samenwerking met Lexence Advocaten uit Amsterdam een webinar over het onderwerp ziekte en re-integratie. Nog lang niet alles is verteld over dit onderwerp. De meer dan 50 deelnemers hadden na afloop dan ook nog volop vervolgvragen.

Vanwege het succes van het webinar hebben wij Floor Damen en Anneke Nijk (beiden arbeidsrechtadvocaat bij Lexence) bereid gevonden om op donderdag 28 januari om 12:00 uur een vervolgwebinar over ziekte en re-integratie te verzorgen. Ditmaal gaat het webinar over situationele arbeidsongeschiktheid en over het ontslag van de zieke werknemer. Tijdens het webinar zullen Floor en Anneke onder andere ingaan op de volgende vragen:

• Wat is situationele arbeidsongeschiktheid?
  • Wat wordt er in die situaties van de werkgever verlangd?
  • Wat is de Stecr-richtlijn?
  • Wat mag je verlangen van je arbo-dienst/bedrijfsarts?
  • Welke (on)mogelijkheden zijn er om afscheid te nemen van een zieke werknemer?

De bijeenkomst vindt online plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang u de ochtend van het webinar een toegangslink. Deelname aan het webinar is gratis voor leden van de Federatie.