Workshop Helder Zicht door Federatie Veilig Nederland

​​​​​​​

Week 41 staat jaarlijks in het teken van veiligheid. Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit (overvallen, inbraken) toe. De Week van de Veiligheid 2018 was onderdeel van de Europese maand van de cyberveiligheid. 


Vele gemeenten organiseerden als onderdeel van de Week van de Veiligheid een Veiligheidsdag. De gemeente Zwijndrecht hield als onderdeel van de Week van de Veilgheid op 6 oktober de Veiligheidsdag, waarbij bezoekers via verschillende presentaties en demonstraties op een leuke en informatieve wijze te zien krijgen wat zij aan hun eigen veiligheid kunnen doen en wat hulpdiensten doen. 


Namens Federatie Veilig Nederland gaven Erwin Schoemaker en Martin Haverkort (Chubb Fire & Security) een workshop over goede beveiliging van huis of bedrijf met camera’s. Met de workshop HELDER ZICHT gaven zij voorlichting over hoe belangrijk het is na een incident over bruikbare camerabeelden te beschikken. Vaak laat de toedracht en de herkenbaarheid van gezichten van personen te wensen over en dat is niet nodig. In de workshop werd aan consumenten ondernemers uitgelegd hoe bruikbare beelden van een beveiligingscamera verkregen kunnen worden en veilig gesteld kunnen worden.Veiligheidsdag Zwijndrecht op 6 oktober trok volop belangstellenden.


​​​​​​​
Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging