Elektronisch Toegangsbeheer (ETB)

Elektronisch toegangsbeheer is het geheel van security maatregelen voor het blokkeren van onbevoegde toegang tot gebouwen en terreinen

De leden binnen deze sectie leveren effectieve toepassingen  voor toegangscontrole en werken aan regelgeving om de sector als geheel naar een nog hoger plan te tillen. Moderne toegangsbeheersystemen gaan verder en leveren meerwaarde aan meer processen binnen organisaties. Door verbreding van de functionaliteit van elektronisch toegangsbeheer ervaren meer en meer gebruikers/eigenaren van dergelijke systemen dat de investering zich sneller terugverdient en de eigen business case verbetert.


De voornaamste doelstelling van goed toegangsbeheer is het adequaat en klantvriendelijk organiseren van de toegankelijkheid van een terrein, gebouw of ruimte. Steeds vaker wordt toegangsbeheer geïntegreerd in het totale beveiligingsplan, maar men kan ook kiezen voor een gericht toegangsbeheersysteem. De elektronische mogelijkheden voor toegangsbeheer zijn nagenoeg onbeperkt.

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging