Evenementenkalender

Uitnodiging AJAX kennis update

Op 10 september organiseert ARAS met AJAX Systems hét partner event van de Benelux. In een paar uurtjes word je genoeg kennis aangereikt om alles uit het AJAX systeem én jouw (toekomstige) klantenkring te halen. Deelname is geheel kosteloos.

Wat kun je verwachten?

• Een PRO training met tips, trucs, toepassingen en oplossingen.

• Inspiratie voor specifieke oplossingen in verschillende sectoren.

• Een roadmap met een blik op de toekomst verteld door de fabrikant.

• Het gehele assortiment uitgestald en gedemonstreerd

• Een duidelijk overzicht van alle marketing ondersteuning en promotie die je kunt verwachten.

• Uiteraard een rijkelijk gevuld buffet.

• Alle ruimte om je vragen te stellen aan experts.

• Locatie centraal in Nederland.

• Aanvang 16.30 uur met PRO training en 17.30 uur als je nog niet bekend met AJAX.

Iets voor jou? Klik hier om je aan te melden!

Expertclass ‘FSE-Next Generation’

In deze expertclass presenteren de stichting FellowFSE (TU Eindhoven) en de VVBA (Vereniging van BrandveiligheidAdviseurs) nieuwe ontwikkelingen, visies en trends op het gebied van brandveiligheid en fire engineering. Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek, brandpreventie en brandrepressie.

Datum: donderdag 12 september

Tijd: van 13:00 tot 17:00 uur

Locatie: TU/e, Den Dolech 2, Eindhoven-gebouw Vertigo

Download de uitnodiging

Firesafety & Security Congres 2019

Federatie Veilig Nederland organiseert op 1 oktober 2019, samen met de branches VEB en Techniek Nederland, hét event voor de installateur: het Firesafety & Security Congres. Het programma is volledig gericht op de installateur en gaat in op de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid en beveiliging.

Datum: dinsdag 1 oktober 2019

Tijd: van 10:00 tot 16:30 uur, ontvangst vanaf 09:00 uur
Locatie: Congresgebouw 1931 (De Brabanthallen) Den Bosch

Meer weten?

Algemene Ledenvergadering Federatie Veilig Nederland

Donderdag 9 januari 202, aanvang 15:00 uur

Locatie: nnb

Kick-off Beveiliging en Veiligheid 2020

De gezamenlijk aftrap van het nieuwe jaar door de verschillende branches in de beveilgingssector.

Donderdag 9 januari 2020, aanvang 16:00 uur

Locatie: nnb

Firesafety & Security Beurs 2020

De vakbeurs voor installerend Nederland. Binnenkort meer informatie over de beurs en de exposanten. De inschrijving voor exposanten is geopend. Registratie voor bezoekers opent medio oktober.

Datum: woensdag 8 en donderdag 9 april 2020

Locatie: Brabanthallen in Den Bosch

Safety & Security Masters 2020

Het golftoernooi van de branche voor het goede doel!

Datum: woensdag 17 juni 2020

Tijd: van 12:00 tot 20:00 uur

Locatie: Dorhout Mees in Biddinghuizen

Fire Sprinkler International 2020

Building on the success of our conference in Stockholm in 2018, attended by 330 delegates, the theme for 2020 will be “Protecting society from fire”. Under that theme and bearing in mind the Grenfell Tower and Notre Dame disasters, an extensive programme with 50 speakers will explore the latest thinking in how to protect people and buildings from the threat of fire.

Het internationale congres wordt gehouden in de RAI Amsterdam op 6 en 7 mei 2020. Fire Sprinkler International 2020 wordt gehost door de European Fire Sprinkler Network in samenwerking met Federatie Veilig Nederland.