Examens SSQ Safety-Security-Quality

Kwaliteit voor alle veiligheid!


SSQ voorziet in examens op niveau!

Burgers en bedrijven moeten ergens op terug kunnen vallen zonder zich in elk detailgebied te hoeven specialiseren. SSQ beheert examens die borg staan voor kandidaten op niveau. Bedrijven die beschikken over personeel met een certificaat/diploma op basis van een SSQ-examen hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Dit personeel is expert op zijn/haar vakgebied.


Federatie Veilig Nederland (SSQ) legt al meer dan 15 jaar de basis voor examens van diverse opleidingen.

Een gediplomeerde is in staat om op grond van gebleken theoretische en praktische kennis van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen zelfstandig een compleet programma van eisen (PvE) op te stellen en het beveiligings- of toegangssysteem inpasbaar te maken bij iedere afnemer.

Federatie Veilig Nederland is een ondernemersorganisatie!

Federatie Veilig Nederland is facilitair voor het beheren van diverse examens & eind- en toetstermen in de beveiligingsbranche. Denk aan toegangsbeheer, brandmeld en/of rookbeheersingssystemen.


Federatie Veilig Nederland telt 180 ondernemers, ondernemers die regelmatig het beste gekwalificeerde personeel willen hebben. Federatie Veilig Nederland wil dan ook niet bij de aanname van personeel moeten kiezen uit potentieel personeel dat een Firesafety en/of Security examen heeft gedaan waarbij de kwaliteit van het examen, de eind- en toetstermen discutabel zijn. Goed opgeleide medewerkers zijn aanspreekbaar op de kwaliteit van hun product en hun kennis.

Examens 2023

Bekijk de examens PD Elektronisch Toegangsbeheer die worden afgenomen door SSQ.

 

 

  Inschrijven examen

  Inschrijven voor een SSQ examen kan via onderstaande aanmeldbutton.


  Aanmelden

  Contact

  Federatie Veilig Nederland (SSQ)

  Postadres: Postbus 840 | 2700 AV Zoetermeer

  Bezoekadres: Zilverstraat 69 | 2718 RP Zoetermeer

  Telefoon (079) 203 50 15
  E-mail: info@federatieveilignederland.nl


  Klachten?

  Leg eerst uw klacht neer bij het opleidingsbedrijf waar u uw kennis heeft opgedaan.

  Krijgt u geen gehoor of wordt uw klacht niet adequaat beantwoord, neem dan contact op met Federatie Veilig Nederland (SSQ).

  SSQ is ‘powered by Federatie Veilig Nederland’, de ondernemersvereniging voor technische brand- en beveiliging in Nederland.