Talent in Techniek

Dit is je startpunt voor een uitdagende baan in de technische beveiligingsindustrie

Kom stage lopen!

Ben jij op zoek naar een snuffelstage, meeloopstage of afstudeerstage? Maar dan natuurijk wel een die leuk en uitdagend is? Hier vind je de meest uiteenlopende stages in de technische beveiligingsindustrie. De technische beveiligingssector groeit continu, zowel in omvang als in kwaliteit. Een perfecte omgeving dus om jezelf te ontwikkelen en ook nog bij te dragen aan een veiligere maatschappij! 


Dit is je startpunt!

Een stage is een leuk onderdeel van je opleiding. Door stage te lopen, leer je het vak in de praktijk kennen en ervaar je wat het werk precies inhoudt. Een stage is een leerproces. Je krijgt dan ook begeleiding op alle stageplekken die wij je aanbieden. Hoelang een stage duurt, is vaak afhankelijk van je opleiding en leerjaar. Het kan vari ëren van een paar weken tot een paar maanden of in sommige gevallen zelfs een heel (school)jaar. Sommige opleidingen kennen meerdere stages. Bijvoorbeeld een snuffelstage van een paar weken in het eerste jaar en een stage van een paar maanden in het vierde jaar.


Leerwerkplekken

Leerwerkplekken zijn banen die door werkgevers ter beschikking worden gesteld voor werknemers die die naast het uitvoeren van werkzaamheden ook het vak (verder) leren. Met een leerwerkplek kun je jezelf dus nog volop ontwikkelen met als groot voordeel dat je al loon ontvangt en tegelijkertijd je meerwaarde op de arbeidsmarkt vergroot. 


Tip: Begin op tijd met zoeken!
Veel studenten beginnen laat met het zoeken van een stage. Vaak levert een late zoektocht veel problemen op en dat kan uiteindelijk leiden tot het niet op stage gaan van een student. Wij adviseren je ook om zo vroeg mogelijk op stage te gaan. Het lijkt overdreven, maar het staat echt niet vreemd als je in september gaat zoeken voor een stage in februari of in maart gaat zoeken voor een stage in september.