VEBON-NOVB wordt Federatie Veilig Nederland


Federatie Veilig Nederland is de nieuwe naam van VEBON-NOVB

1 juli 2019


De vereniging heeft een nieuwe naam en krachtig logo. Het logo refereert aan verbinding en koppelt deze duidelijk aan technische brandveiligheid (de vlam) en beveiliging (het schild).


“Het nieuwe logo past bij een organisatie als de onze: verbindend en krachtig. De nieuwe huisstijl zorgt voor een eenduidige uitstraling tussen de federatie en de vele secties binnen de ondernemersvereniging, opgericht in 1969. Missie, visie en kernwaarden veranderen niet, het beeldmerk verstevigd de herkenbaarheid en de positie van de ondernemersvereniging in het maatschappelijk middenveld “, aldus algemeen voorzitter Boele Staal.


Federatie Veilig Nederland, kortweg ‘de Federatie ‘ bestaat uit vele specialismen met de bijbehorende kennis en expertise. Denk aan: Rookbeheersingssystemen, Blusmiddelen, Blusinstallaties, Sprinklertechniek, Branddetectie, -componenten & OAS, Rook- en CO-melders, Noodverlichting, Signalering, Zorgsystemen, Inbraak & Overval systemen, Toegangsbeheer- en controle, Videospecialisten, Bouwplaats Beveiliging, Integrated Solutions (System Integrators) en MARC’s (PAC’s & Videotoezichtcentrales).