Terugblik 15e editie Safety & Security Masters 2023

Klein maar krachtig: 15e editie Safety & Security Masters 

29 juni 2023 


Op 28 juni vond de 15e editie van het Safety & Security Masters golftoernooi plaats, een hoogtepunt waar we altijd reikhalzend naar uitkijken. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en werden wij getrakteerd op een mooie dag met perfecte temperaturen om de golfvaardigheden te tonen.


Dit jaar was de opkomst iets kleiner dan we gewend zijn, maar dat mocht de pret niet drukken. Juni bleek helaas voor velen een drukke maand, maar de aanwezige enthousiaste deelnemers maakten er een feestje van.


De spelers sloegen met precisie hun ballen over de groene fairways van golfresort De Purmer in Purmerend. De competitieve sfeer werd afgewisseld met veel gelach, zeker tijdens een uitdagende hole ‘beat the pro’ met linkshandig spelen (of rechtshandig voor degenen die altijd al links spelen). Na een spannende strijd werd het team van Ansul Brandbeveiliging tot winnaar van de Masters 2023 uitgeroepen. Het team van VKP Beveiligingstechniek won verrassende ‘eagles’. 


Uiteraard werd ook tijdens deze 15e editie van de Safety & Security Masters niet alleen sportief succes behaald, maar werd ook een bijdrage geleverd aan het goede doel. Met dank aan de deelnemers is er maar liefst 1.515,- bij elkaar gespeeld voor de Nederlandse Brandwondenstichting. De Brandwondenstichting speelt een essenti ële rol in het ondersteunen van slachtoffers van brandwonden en het bevorderen van brandveiligheid. Met dit bedrag kunnen zij hun waardevolle werk voortzetten en nog meer mensen helpen.


Wij kijken dus met veel plezier terug op een geslaagde 15e editie van de Safety & Security Masters en bedanken alle deelnemers voor hun enthousiasme en betrokkenheid.


Wij kijken vast uit naar volgend jaar, waar we hopelijk weer met een grotere groep samenkomen voor een onvergetelijke dag vol golfplezier.