Traineeship Brandmeldtechniek


In het unieke samengestelde trainingsprogramma ga je, in 15 lesdagen en 6 avonden, verspreid over 18 maanden, diverse brandmeld gerelateerde hardskills en softskills leren zodat je uiteindelijk na 18 maanden een goede basis hebt. Aan het einde van het traineeship ben je in het bezit van drie belangrijke certificaten die jou een mooie toekomst bieden in de brandmeldtechniek.


Het Traineeship Brandmeldtechniek is gericht op leren en werken binnen brandbeveiliging met baangarantie!

Download voor meer informatie de flyer Traineeship Brandmeldtechniek of neem een kijkje op de website https://traineeshipbrandmeldtechniek.nl/

Uniek traineeship Brandmeldtechniek 

Eind 2020 heeft Federatie Veilig Nederland in samenwerking met Bluetech Engineering een uniek traineeship brandmeldtechniek opgezet.

De inhoud van het traineeship brandmeldtechniek is samen met klanten van Bluetech Engineering en leden van de Federatie Veilig Nederland, vakgebied brandveiligheid, samengesteld. Een programma dat naadloos aansluit op de kennisbehoefte in de brandbeveiliging markt.


Door Federatie Veilig Nederland is een maatwerkprogramma samengesteld waardoor Bluetech Engineering ook talenten met een niet technische achtergrond kan opleiden. Door de trainees intensief te begeleiden is het mogelijk om de trainees binnen 18 maanden de certificaten projecteringsdeskundige BMI en projecteringsdeskundige OAS type B te laten halen. 


Waarom is dit traineeship opgezet?

Bluetech Engineering speelt graag in op het tekort aan gekwalificeerde technici in sectoren die een eigen specialisatie hebben. Door mensen op een praktische manier op te leiden en de verdieping hierbij te zoeken, is het mogelijk om de vertaling naar brandbeveiliging te maken. Door de unieke samenwerking tussen het onderdeel brandveiligheid van de Federatie Veilig Nederland en Bluetech Engineering, kunnen de trainees aan een mooie baan worden geholpen in een sector met toekomst. Een sector die bijdraagt aan veiligheid voor ons allemaal.


Door te werken en leren in een omgeving met gemotiveerde technici en ervaren brandbeveiliging specialisten maken de trainees direct kennis met de praktijk. In combinatie met de begeleiding en het lesprogramma worden de trainees in 18 maanden opgeleid.

Vervolgens gaan de trainees in dienst bij de opdrachtgever waar de praktijkkennis is opgedaan.


Meer weten? 

https://traineeshipbrandmeldtechniek.nl