Talent in Techniek

Wij zoeken jou!

Stageplaats nodig?

Ben jij op zoek naar een snuffelstage, meeloopstage of afstudeerstage? Maar dan natuurijk wel een die leuk en uitdagend is? Hier vind je de meest uiteenlopende stages in de technische beveiligingsbranche. De technische beveiligingssector groeit continu, zowel in omvang als in kwaliteit. Een perfecte omgeving dus om jezelf te ontwikkelen en ook nog bij te dragen aan een veiligere maatschappij! 

Dit is je startpunt

Een stage is een leuk onderdeel van je opleiding. Door stage te lopen, leer je het vak in de praktijk kennen en ervaar je wat het werk precies inhoudt. Een stage is een leerproces. Je krijgt dan ook begeleiding op alle stageplekken die wij je aanbieden. Hoelang een stage duurt, is vaak afhankelijk van je opleiding en leerjaar. Het kan vari ëren van een paar weken tot een paar maanden of in sommige gevallen zelfs een heel (school)jaar. Sommige opleidingen kennen meerdere stages. Bijvoorbeeld een snuffelstage van een paar weken in het eerste jaar en een stage van een paar maanden in het vierde jaar.

Kijk hier voor het aanbod van stageplaatsen in de technische beveiliging.


Tip: Begin op tijd met zoeken!
Veel studenten beginnen laat met het zoeken van een stage. Vaak levert een late zoektocht veel problemen op en dat kan uiteindelijk leiden tot het niet op stage gaan van een student. Wij adviseren je ook om zo vroeg mogelijk op stage te gaan.

Het lijkt overdreven, maar het staat echt niet vreemd als je in september gaat zoeken voor een stage in februari of in maart gaat zoeken voor een stage in september.

!introtekst_voor_homepage

Ben jij op zoek naar een snuffelstage, meeloopstage of afstudeerstage? Maar dan natuurijk wel een die leuk en uitdagend is? Hier vindt je de meest uiteenlopende stages in de technische beveiligingsbranche. De technische beveiligingssector groeit continu, zowel in omvang als in kwaliteit. Een perfecte omgeving dus om jezelf te ontwikkelen en ook nog bij te dragen aan een veiligere maatschappij!