REOB bijscholing

Praktische informatie

Vanaf januari 2002 wordt de nieuwste versie van de onlangs verschenen norm NEN 2559 “Onderhoud van draagbare blusmiddelen” in de welbekende Vakopleiding Onderhoudsmonteur Kleine Blusmiddelen van Federatie Veilig Nederland (REOB 6-daagse) behandeld. In deze geactualiseerde norm staat o.a. vermeld dat een deskundig persoon eens in de vijf jaar een bijscholingscursus moet volgen.

Data

De 2-daagse bijscholingscursus Vakopleiding Onderhoud Kleine Blusmiddelen wordt gegeven in de drie onderstaande Federatie Veilig Nederland erkende leslocaties.

Voor informatie betreffende lesdata en kosten, klik op de leslocatie van uw keuze. 


Chubb Fire & Security  te Amsterdam

Tel. 020 – 590 95 00
Saval B.V.  te Breda
Tel. 076 – 548 70 00

Nu-Swift Brandbeveiliging B.V.  te Arnhem

Tel. 026 – 363 03 30

Duur en locatie

De bijscholingsopleiding duurt 2 dagen.


Vanaf januari 2003 mag de bijscholingscursus bedrijfsintern worden verzorgd. De opleiding wordt afgesloten met een Federatie Veilig Nederland toets, mits de leslocatie en de lesmiddelen voldoen aan de Federatie Veilig Nederland locatie-eisen. Wanneer de toets met goed gevolg is afgesloten, wordt een certificaat uitgereikt. De locatie-eisen zijn op te vragen bij het Federatie Veilig Nederland Bureau.

Goed om te weten

In de syllabi zijn geen NEN-normen opgenomen. Indien normen gewenst zijn, dient de kandidaat deze rechtstreeks bij NEN te bestellen.