Ondernemersvereniging Federatie Veilig Nederland is de belangenbehartiger voor de technische (brand)veiligheid in Nederland.

meer weten

Lid van:
Lid van VNO-NCW

33

doden door fatale woningbranden

59.011

brandclaims per jaar

65%

van de branden wordt met één sprinklerkop onderdrukt

44.313

brandmeldingen

75.835

geweldsdelicten per jaar

915

geregistreerde overvallen

Firesafety and Security Event 2023

Firesafety and Security Event 2023

Na een succesvolle eerste editie in april 2022 vindt op 12 en 13 april 2023 de volgende editie plaats van hét event voor de beveiligingsinstallateur.


De vooruitzichten voor 2023 zijn positief en wederom worden tegen de 100 exposanten en 4000 bezoekers verwacht. In augustus 2022 hebben 45 exposanten zich al verzekerd van een plek. Werd er dit jaar vanwege de grote belangstelling op het laatste moment nog een tweede hal geopend, voor de komende editie is direct gekozen voor twee hallen. Een ruimere opzet met méér mogelijkheden en nog meer interactie tussen bezoekers en exposanten.


lees verder
Beveiliging en het Coronavirus

Beveiliging en het Coronavirus

Het Coronavirus (COVID-19) leidt tot veel vragen, ook over de specifieke gevolgen voor de branche Brandveiligheid en Beveiliging. Op deze pagina vindt u actuele informatie over het Coronavirus en hoe daar in de technische beveiligingsindustrie mee om te gaan.

lees verder
Talent in Techniek

Talent in Techniek

Ben jij op zoek naar een snuffelstage, meeloopstage of afstudeerstage? Maar dan natuurijk wel een die leuk en uitdagend is? Hier vindt je de meest uiteenlopende stages in de technische beveiligingsbranche. De technische beveiligingssector groeit continu, zowel in omvang als in kwaliteit. Een perfecte omgeving dus om jezelf te ontwikkelen en ook nog bij te dragen aan een veiligere maatschappij! 

lees verder

Opleidingen

Uitspraak UBO register opsteker voor privacy

​​​​​​​

COEN-enquete Q4 2022

​​​​​​​

Maar 35% van Nederland heeft koolmonoxidemelder

​​​​​​​

Het lidmaatschap biedt mooie voordelen

  • Goede en professionele opleidingen
  • Mogelijkheid vakkennis uitwisseling
  • Vergroten vakbekwaamheid
  • Verhogen productkwaliteit
word lid

Brandveiligheid (Safety) en Beveiliging (Security)

Binnen 2 vakgebieden zijn leden actief met eigen specialismen en oplossingen voor veiligheidsvraagstukken (brand en beveiliging). Per specialisme bestaan er binnen de vereniging groepen (secties) die zijn verdeeld over producten en diensten. Daarnaast kent de vereniging themagroepen, sectieoverstijgend!

VakgebiedenThemagroepen

Blog van de voorzitter

Het ondernemersvertrouwen daalt in het derde kwartaal 2022, aldus de COEN-enquête die vorige week weer verscheen. De Conjunctuurenquête Nederland brengt voor het Nederlandse bedrijfsleven 4 keer per jaar de belangrijkste ontwikkelingen en verwachtingen in kaart, uitgesplitst naar regio, bedrijfstak en bedrijfsgrootte. Deze samenvattende stemmingsindicator geeft de richting aan waarin de Nederlandse economie en specifieke bedrijfstakken zich waarschijnlijk zullen ontwikkelen. 

lees meer
Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@federatieveilignederland.nl
 
 
volg ons

Technologie in brandveiligheid & beveiliging