Blog: Een mijlpaal de 15e editie van het Safety & Security Masters golftoernooi


Op 28 juni 2023 viert het Safety & Security Masters golftoernooi een bijzondere mijlpaal, namelijk de 15e editie. Het evenement vindt plaats bij de charmante Golfbaan De Purmer in Purmerend. Terwijl we uitkijken naar de bijzondere editie van dit geweldige toernooi, koesteren we de herinneringen aan de afgelopen jaren.

In de afgelopen 15 jaar heeft het Safety & Security Masters golftoernooi een reputatie opgebouwd als een prominent evenement binnen de beveiligingssector. Elk jaar verwelkomen we een enthousiaste groep golfers, zowel geoefende golfers als enthousiaste beginners, die strijden om die felbegeerde titel: Master van het toernooi! De trouwe deelnemers van voorgaande jaren, zoals de NVD, Ansul, Fito en Siemens, zijn alvast bezig met hun voorbereidingen en oefenen hun swing op de driving range.


Maar het toernooi gaat verder dan alleen het golfspel. Het dient ook als een platform om maatschappelijke ondersteuning te bieden. Door de jaren heen hebben we ons ingezet voor diverse goede doelen, waaronder het Prinses M áxima Fonds, de Brandwonden Stichting, Fonds Slachtofferhulp, Villa Pardoes en vele anderen. Door middel van zowel grootschalige als meer intieme toernooien hebben we gezamenlijk ons steentje bijgedragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Het Safety & Security Masters golftoernooi is altijd een gelegenheid geweest om de banden tussen professionals uit de veiligheids- en beveiligingssector te versterken. Naast de sportieve prestaties, biedt het evenement de mogelijkheid tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen en idee ën.


Hoewel het toernooi trouw blijft aan zijn vertrouwde opzet, willen we deze speciale jubileumeditie net dat beetje extra geven. Enkele holes zullen een extra uitdaging bevatten, waardoor zelfs de meest doorgewinterde golfers hun vaardigheden op de proef gesteld zullen zien.

De 15e editie van het Safety & Security Masters golftoernooi belooft een buitengewoon evenement te worden waarin sportieve uitdagingen, gezelligheid en het goede doel hand in hand gaan. Doet u mee? 


Boele Staal

Algemeen Voorzitter Federatie Veilig Nederland


Mei 2023


Meer informatie en aanmelden voor het golftoernooi op 28 juni