Helder Zicht

Professionele camerasystemen zijn in staat bruikbare beelden te tonen. Waarom is dat niet altijd het geval? En hoe komt dat?

Voor het juiste resultaat is van belang vooraf het doel van iedere camera te bepalen. Er zijn drie keuzes: Waarnemen, herkennen of identificeren.

Vervolgens komen praktische zaken aan bod als hoogte en licht. 


Hoe komt er uit een camerasysteem bruikbare beelden? In 2013 is hiervoor het kwaliteitskeurmerk voor bewakingscamerasystemen “Helder Zicht ” gelanceerd, een samenwerkingsverband tussen Federatie Veilig Nederland, Uneto-Vni en VEB.


Belangrijke schakel daarbij is de “Helder Zicht ” WebApp. Deze handige digitale tool/checklist is het ultieme hulpmiddel van de projecteringsdeskundige CCTV bij het systematisch ontwerpen van vrijwel elk camerasysteem. De App vormt daarmee een belangrijke schakel in een keten van maatregelen die, onder de naam “Helder Zicht ” zal leiden tot CCTV-systemen, met kwaliteitsborging van importeur tot eindklant.


Elk camerasysteem in de segmenten Retail, MKB en tankstations kan nu optimaal geprojecteerd en ingesteld worden, opdat een kwalitatief goed camerasysteem wordt verkregen passend bij elk gewenst doel.

Meer weten?

Download de flyer of bezoek de website van Helder Zicht.

www.helderzicht.org

!introtekst_voor_homepage

Deze handige digitale tool/checklist is het ultieme hulpmiddel …