home  /  ...

Selectie van actualiteiten

Hoe overleeft de technische beveiligingsbranche de komende jaren?Safety en Security Masters 2020Firesafety and Security Congres 2019Publicatie COEN-enquête 3e kwartaal 2019VEBON-NOVB wordt Federatie Veilig NederlandTerugblik ALV en 50 jaar Federatie Veilig Nederland 27 juniWet Kwaliteitsborging voor het bouwen aangenomenCOEN-Enquête Q2 2019 gepubliceerdISDN stopt, is dat ernstig? Zeker!Terugblik Federatie Veilig Nederland Debat 10 april Roken en apparatuur belangrijkste oorzaken fatale woningbranden Stichting RTA helpt met wettelijke verplichtingen rondom recyclingOverheid en branche praten over de toekomst van alarmeringWijziging RPBR/WPBRE-loket voor informatieplicht energiebesparingDebat 'Te koop: Brandveiligheid'Federatie Veilig Nederland bij Editie NL over werking sprinklersSprinklerinstallatie controleert brand in appartementencomplexCommentaarronde wijziging Regeling Bouwbesluit 2012Uitnodiging bijeenkomst PPS en de toekomstCOEN Enquete eerste kwartaal 2019NL bedrijfsleven en SDGsCBS: omzet groothandel bijna 5% hoger Concept regeling BouwbesluitOndertekening huurcontract Federatie Veilig NederlandCBS: ondernemers positief over 2019Internetconsultatie Invoeringsbesluit omgevingswet inclusief BBLZaken doen met de overheid?Workshop Helder Zicht door Federatie Veilig NederlandInformatieplicht energiebesparing per 1 januari 2019Bij brand geen lift! Of juist wel?Inbreng speerpunten Vaste KamercieTerugblik Euralarm meeting 09-2018Vanuit de VNO-NCW CommissiesPrinsjesdag 2018Gebruik REOBCOEN-enquete 3e kwartaal 2018FIA jaarverslag 2017 gepubliceerdSTEBS van startInschrijven Safety & Security Masters 202010e Safety & Security Masters beleeft mooie jubileumeditieTerugblik ALV Federatie Veilig NederlandPilot Terrorisme bespreken in de klasBranchescan 2017 van de Nederlandse VeiligheidsbrancheStagebank technische beveiligingsbrancheJaaroverzicht fatale woningbranden Opnieuw minder brandmeldingenFeestelijke kick-off VEB en Federatie Veilig Nederland groot succesVakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer Belangrijke stap naar verbeterde samenwerkingBetrouwbare brandalarmenFederatie Veilig Nederland partner HSDOndertekening Alarmconvenant 2.0Euralarm richt nieuwe sectie opInformatiebijeenkomst Kwaliteitsborging(Woning)branden: Londen, Katwijk, evaBrits onderzoek bevestigt effectiviteit sprinklersBranchescan 2016 technische beveiligingssectorInformatiebijeenkomst woningsprinklers33 fatale woningbranden in 2016Bereidt u voor op Europese privacy wetgevingColumn Federatie Veilig NederlandBetrouwbaarheid alarmeringen sterk vergroot met MARC-NETInternational Safety Education SeminarThemadag Live ViewSamenwerking sensing voor veiliger Nederland Consumentenbond bevestigt veilige CO-meldersUpdate Protocol Automatische Branddoormeldingen Meeste beginnende branden effectief te bestrijdenMeldingsregeling misstanden (Klokkenluiders)